Snel een baan vinden? Bel ons!  06-52070118

Over ons

Talent voor Horen

Talent voor Horen assisteert opdrachtgevers bij het vinden van nieuwe collega’s en helpt talenten bij het zoeken naar een droombaan. Wij werven en selecteren voor diverse functies binnen de hoorzorg, maar richten ons voornamelijk op audiciens.

De drijvende kracht achter Talent voor Horen is Sandra. Deze enthousiaste recruiter heeft alle kennis en ervaring in huis om de ideale match te maken tussen werkgever en werknemer.

Profiteer van ons landelijke netwerk

Talent voor Horen is een netwerkorganisatie bij uitstek. Ons omvangrijke netwerk bestaat uit een breed aanbod specialisten en organisaties verspreid door heel Nederland. Ben jij als audicien op zoek naar een uitdagende functie in Den Helder? Of heb je voor je winkel in Emmen dringend nieuwe medewerkers nodig? In beide gevallen is Sandra je graag van dienst!

Wij zijn experts in de instroom, doorstroom en uitstroom van mbo’ers, hbo’ers en academici in de hoorzorg. Ons uitgangspunt is altijd een samenwerking op de lange termijn en een vast dienstverband van onze talenten bij onze opdrachtgevers. Daarnaast werken wij op basis van ‘no cure no pay’. Dat wil zeggen dat wij alleen kosten in rekening brengen als we daadwerkelijk resultaat hebben geboekt.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Ben jij op zoek naar een (nieuwe) baan binnen de hoorzorg? Of heeft jouw organisatie behoefte aan nieuwe collega’s? Aarzel dan niet om telefonisch contact op te nemen:  076 303 5872. Je kunt ons via info@talentvoorhoren.nl ook een mailtje sturen.

Talent voor Horen

Telefoon: 06-52070118
E-mail: info@talentvoorhoren.nl

Adres:
Kardinaal van Rossumstraat 93
5104 HL Dongen

VOLG ONS EN BLIJF OP DE HOOGTE

 

★★★★★★★★

Kandidaten beoordelen Talent voor Horen gemiddeld met een 8 uit 10.

Deze tekst is auteursrechtelijk beschermd!